wordpress-factoria-blog-1050x450

Factoria de Apps obre les seves portes a Lleida

L’agencia online especialitzada en oferir serveis rel·lacionats amb Internet i les tecnologies de la informació s’ha establert a Lleida per estar més aprop de les PIMES de la ciutat i ajudar-les a aprofitar el potencial de la xarxa.

La Factoria de Apps s’ha establert a Lleida amb unes noves instal·lacions situades al centre de la ciutat amb la intenció de proporcionar als seus clients un servei més personalitzat, donat que malgrat que la empresa va ser fundada fa gairebé tres anys, els professionals que la composen treballaven de forma remota o itinerant, i no comptava amb una base d’operacions a Ponent.

L’equip humà el composen tres emprenedors que es complementen amb el suport de diferents col·laboradors professionals freelance de diferents disciplines com el disseny, programació, marketing i assessors per oferir serveis de creació de botigues virtuals, disseny i allotjament de pàgines web, posicionament SEO, gestió de xarxes socials i publicitat online, amb un gran protagonisme de les plataformes mòbils.

Els nostres clients son majoritariament empreses de tota Catalunya que ens contracten com a socis tecnològics per complementar el seu catàleg de serveis sota la fórmula de l’outsourcing.

Segons declaracions del Director Executiu, Manuel Ruiz:

Els acords amb els Partners que venim treballant des de fa tres anys continuaràn i es veuran reforçats pel creixement de la empresa, pero ara volem donar-nos a conéixer a la nostra terra i oferir aquests serveis a les PIMES de Lleida d’una manera molt més propera i amb un tracte personalitzat.

Factoria de Apps es una empresa relativament jove però creada per professionals que acumulen prop de 18 anys d’experiència en el sector de les telecomunicacions i serveis online,  Van desenvolupar la seva activitat professional en empreses punteres del sector tecnològic i un día es van decidir a donar el pas d’establir-se pel seu compte i forma la seva propia empresa.

En aquest escenari de crisi econòmica, les oportunitats s’han d’aprofitar i nosaltres vam decidir arriscar-nos sota la premisa que «si no fas quelcom diferent, res no canviarà», declara Manuel Ruiz.

Amb la expectativa d’establir-se com una empresa de referència en el sector a les terres de Lleida, Factoria de Apps te previst augmentar sensiblement la seva facturació  i triplicar la seva cartera de clients al llarg de l’any 2016.

Comments are closed.